Skip to main content
Nieuws

Feestelijk startsein voor bouw eerste 111 woningen in Rivium

25-05-2018juli 27th, 2018No Comments

Capelse wethouders Dick van Sluis (stadsontwikkeling), Eric Faassen (economische zaken) en Peter van Hoepen (projectontwikkelaar Waterford Investments BV) hebben het startsein gegeven voor de bouw van RIVE REPUBLIC: 111 verhuurbare studio’s in een voormalig kantoorpand op Rivium. In totaal worden 180 woningen gerealiseerd, verdeeld over twee gebouwen. Naar verwachting zijn in januari 2019 de eerste appartementen en studio’s bewoond.

De woningen worden hoogwaardig afgewerkt met een inbouwkeuken die van alle gemakken is voorzien. Het entreegebied wordt ingericht als levendige plek met horeca, een wasserette, een gezamenlijke tuin met picknickbanken en een ligweide.Het OV ligt op een steenworp afstand, net als de Erasmus Universiteit. Binnen een mum van tijd sta je in het bruisende centrum van Rotterdam. ”

In opdracht van Waterford en in nauwe samenwerking met gemeente en provincie heeft Vaspro, als spin in ’t web, met haar partners, Van Ginneken Architecten, HIK Ontwerp, Pieters bouwtechniek, Mobius Consult en VGG dit project in korte tijd mogelijk gemaakt.

RIVE REPUBLIC maakt onderdeel uit van een groter geheel aan nieuwe projecten (transformatie en/of sloop – nieuwbouw) binnen RIVE Studio’s & Apartments. Voor meer informatie: https://rive-apartments.nl/