Skip to main content
Nieuws

Heuglijk Moment: Hospice Nocturne Ontvangt Genereuze Donaties van Bouwsector

08-09-2023No Comments

8 september 2023 – [Culemborg]

Op vrijdagmiddag 8 september 2023 vierde Hospice Nocturne een bijzonder moment, omringd door vertegenwoordigers uit de bouwsector. Dit ontroerende samenkomen vond plaats tijdens een lunch in de nabijheid van ons nieuwe hospice, dat momenteel in aanbouw is. Met grote vreugde delen wij mee dat Timpaan, Vastbouw en AW Groep allen royaal hebben bijgedragen aan de realisatie van ons langverwachte hospice. Hun gulle donaties hebben er mede voor gezorgd dat ons nieuwe hospice daadwerkelijk gerealiseerd kan worden en dat we binnenkort onze deuren kunnen openen voor gasten in hun laatste dagen.

Laurens Smits, directeur van Vaspro, verdient speciale lof voor zijn inspanningen, aangezien hij er in 2022 in slaagde deze belangrijke partijen uit de bouwsector samen te brengen. Deze vruchtbare samenwerking heeft geleid tot de verwezenlijking van onze droom, en wij zijn hem hiervoor buitengewoon dankbaar.

Frits Ton, voorzitter van Hospice Nocturne, heeft met dankbaarheid de genereuze donaties in ontvangst genomen. Deze gaven zijn niet alleen financiƫle steun, maar ook een teken van de betrokkenheid en compassie van onze lokale gemeenschap en de bouwsector. Deze samenwerking is een lichtpuntje in ons streven om hoogwaardige palliatieve zorg te kunnen bieden.

We kijken met grote verwachting uit naar de voltooiing van ons nieuwe hospice en kunnen niet wachten om onze deuren voor de gemeenschap te openen.