Cornelishoeve

Achter het ‘boerenerf’ van de IJweg 1316 in Hoofddorp ontwikkelt Timpaan een unieke manier van wonen. Op een erf, ver weg van drukte en tumult komt Cornelishoeve: 26 luxe vrijstaande en twee-onder-een-kap-woningen op ruime kavels. Een dorpse oase van rust en groen in een stedelijke omgeving.

Vaspro is aan de slag gegaan om met de hedendaagse uitdagingen en vele (on)mogelijkheden binnen deze complexe ontwikkelopgave de basis te leggen voor een unieke woon -en leefomgeving.

Cornelishoeve is een uniek project. Op het erf staan naast sfeervolle, mooie twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen ook diverse gezamenlijke faciliteiten en is er ruimte voor veel groen. Met zorg en aandacht samengesteld en ingericht.

Hier gaan wonen, leven en de natuur in perfecte harmonie samen. In de boomgaard, moestuin en de gezamenlijke kas krijgt het groen alle ruimte. De speeltuin, het plein op de binnenplaats en bijvoorbeeld de brede taludtrappen aan het water geven bewoners alle speelruimte om tussen het groen te leven, te ontmoeten en te recreëren.

www.wonenincornelishoeve.nl/

Plaats:
Hoofddorp

Opdrachtgever:
Timpaan

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling
Woningbouw