De Bloemaert

Op de plek van het voormalige assurantiekantoor Rooker aan de Bloemaertlaan in de wijk De Hoef in Alkmaar heeft VOF Horizon 15 stadswoningen en 6 appartementen ontwikkeld. Vaspro heeft het team ondersteunt met de ontwikkeling, planvorming, de prijs en contractvorming, het proces bij de aanvraag van de nodige vergunningen en de verkoop. Aannemer BOT Bouw heeft de woningen gerealiseerd.

Nieuwbouwproject De Bloemaert is gerealiseerd aan de Bloemaertlaan in de wijk De Hoef in Alkmaar. Hier heeft VOF Horizon Ontwikkeling tien grondgebonden eengezinswoningen en zes appartementen ontwikkeld. Het ontwerp voor het project sluit aan op de woningen die al zijn gebouwd in deze wijk, bij De Hoef XL.

De tien ruime eengezinswoningen hebben drie volwaardige woonlagen en beschikken standaard al over vier grote slaapkamers. De eengezinswoningen beschikken over een achtertuin met berging.
De zes appartementen hebben aan de voorzijde een eigen buitenruimte in de vorm van een inpandig terras of balkon. De appartementen hebben zicht op de historisch herkenbare molen en de Houtvaart waar zomers recreatief waterverkeer te zien is. Iedere woning beschikt over één of twee eigen parkeerplaatsen in het groene achter gebied.

VOF Horizon ontwikkeling is een samenwerkingsverband van Timpaan uit Hoofddorp en Bot Bouw uit Heerhugowaard.

Plaats:
Alkmaar

Opdrachtgever:
VOF Horizon BV

Werkzaamheden:
Woningbouw