Hoofdkantoor ProWonen

In opdracht van ProWonen, woningcorporatie met ruim achtduizend woningen en bedrijfsruimte in de Achterhoek, voort gekomen uit het samengaan van twee corporaties, heeft VASPRO de ontwikkeling tot en met de realisatie van de nieuwbouw van het hoofdkantoor voor ProWonen gemanaged.

In opdracht van ProWonen, woningcorporatie met ruim achtduizend woningen en bedrijfsruimte in de Achterhoek,  voort gekomen uit het samengaan van twee corporaties, heeft VASPRO de ontwikkeling tot en met de realisatie van de nieuwbouw van het hoofdkantoor voor ProWonen gemanaged.

Locatie onderzoek, van organisatie analyse tot en met het schrijven van het Programma van Eisen, begeleiden van de ontwerpfase, bouwaanvraag, prijs –en contractvorming en de bouwbegeleiding. Allemaal door en onder regie van de projectmanagers van VASPRO.

Architectenbureau Feekes & Colijn heeft getekend voor het prachtige ontwerp: een prettige plek waar flexibiliteit vanzelfsprekend is en waar werknemers optimaal gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten.

Er is een duurzaam gebouw ontstaan, niet alleen wat betreft materialen en techniek, maar vooral ook vanwege de plaats waar mensen nu én in de toekomst graag willen werken.

Plaats:
Borculo

Opdrachtgever:
ProWonen

Werkzaamheden:
Bedrijfsgebouwen