Moduz

Met Moduz timmeren we aan de toekomst.
Met Moduz werken we aan dé oplossing voor betaalbare grondgebonden woningen.

Met Moduz willen we anders bouwen: sneller, goedkoper en schoner. Voor ons is deze aanpak het nieuwe gewoon! Zodat het kopen en huren van een woning voor iedereen weer gewoon wordt en niemand tussen wal en schip valt.

Moduz is een conceptontwikkeling van Vastbouw B.V.

Met Moduz maken we wonen voor iedereen betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig.

In opdracht van Vastbouw en in samenwerking met o.a. Houtconstructie Friesland, Kingspan Tek bouwsystemen, Digital Deer en Van Ommeren Architecten hebben we gewerkt aan dit unieke woonconcept.

Moduz-woningen zijn door de slimme en compacte opzet en door efficiënt ruimtegebruik, rug aan rug geprojecteerd op de kavel, relatief goedkoop om te maken, zónder te beknibbelen op kwaliteit. Bij het ontwerpen van onze grondgebonden woningen hebben we rekening gehouden met de circulariteit van alle bouwmaterialen én met de levensduur van het eindproduct. Bovendien is het logistieke proces erop ingericht om zo weinig mogelijk vervoersbewegingen nodig te hebben, wat minder vrachtverkeer op de weg betekent. Zo zijn er nog tal van voorbeelden waarmee we de uitstoot van stikstof, met dit woonconcept, tot een minimum beperken.

Opdrachtgever:
Vastbouw B.V.

Werkzaamheden:
Conceptontwikkeling