Nieuw Waard

Vaspro heeft als gedelegeerd ontwikkelaar, in opdracht van Timpaan, de gebiedsontwikkeling, planvorming, prijs en contractvorming en proces bij de aanvraag van de nodige vergunningen verzorgd.

Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen is Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen. Nieuw Waard: een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. De woonstrook, aan de rand van Heerhugowaard, biedt een gevarieerd woningaanbod. Zowel gezinnen, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren voelen zich hier thuis. Het project zal bestaan uit circa 97 diverse typen woningen. Zoals vrijstaande -, twee onder een kap -, comfort-, eengezins- en verandawoningen. Het project is in 3 fasen gerealiseerd.

Vaspro was, in opdracht van Timpaan, verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling, planvorming, prijs en contractvorming en proces bij de aanvraag van de nodige vergunningen. Partners binnen de ontwikkeling, verkoop en realisatie waren o.a. Scholtens Groep (bouwkundig aannemer), de AW Infrabouw (civiele aannemer), KvdK Architecten (stedenbouw en architectuur), Vlieg Makelaars (verkoop) en Kuyper & Blom Makelaars (verkoop).

Plaats:
Heerhugowaard

Opdrachtgever:
Timpaan

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling
Woningbouw