Nieuw Waard

Vaspro is, in opdracht van Timpaan, verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling, planvorming, prijs en contractvorming en proces bij de aanvraag van de nodige vergunningen.

Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen. Nieuw Waard wordt een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. De woonstrook, aan de rand van Heerhugowaard, biedt een gevarieerd woningaanbod wat betreft grootte en koopsom. Zowel gezinnen, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren zullen zich hier thuis voelen. Het project zal bestaan uit circa 97 diverse typen woningen. Zoals vrijstaande -, twee onder een kap -, comfort-, eengezins- en verandawoningen. Het project zal naar verwachting in 3 fasen worden gerealiseerd.

Vaspro is, in opdracht van Timpaan, verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling, planvorming, prijs en contractvorming en proces bij de aanvraag van de nodige vergunningen. Partners binnen de ontwikkeling, verkoop en realisatie zijn o.a. Scholtens Groep (beoogd bouwkundig aannemer), de AW Groep (beoogd civiele aannemer), KvdK Architecten (stedenbouw), Vlieg Makelaars en Kuyper & Blom Makelaars.

Plaats:
Heerhugowaard

Opdrachtgever:
Timpaan

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling
Woningbouw