Quokka Parijsch

In Culemborg, in de wijk Parijsch, heeft Vaspro in nauwe samenwerking met Van Ginneken Architecten en de CV Parijsch een unieke levensloopgeschikte kangoeroewoning ontwikkeld en gerealiseerd.

In Culemborg, in de wijk Parijsch, heeft Vaspro in nauwe samenwerking met Van Ginneken Architecten en de CV Parijsch een unieke levensloopgeschikte kangoeroewoning ontwikkeld. Onder de naam “Quokka Parijsch”. Onder de vlag van Perspectief Wonen “op maat”.

Twee zelfstandige woningen onder een dak. De hoofd –en buidelwoning. Vanuit het principe van de kangoeroe(woning). En omdat het niet, in de basis, over ontwikkelen of bouwen gaat, maar om gevoel, zorg, beleving, verleden en “thuis in eigen toekomst” gaat, hebben we deze unieke opgave in een eigen, origineel en leuk jasje gegoten. En is Quokka Parijsch ontstaan. Quokka, het ’s werelds meest gelukkige diertje. De kleine kangoeroe, die de familie(s), bij ups –en downs, begeleidt door het proces om te komen tot succes.

Met plattegronden die passen als een jas. Waarop, rekening houdend met de kangoeroe in zijn vormtaal, de wensen van de beide families en de eisen vanuit CV Parijsch, door Luud van Ginneken twee prachtige (zelfstandige) woningen als één geheel (de kangoeroe) is ontworpen.

En ook toe aan een kangoeroewoning?! Schroom niet en neem contact met ons op. Waar een wil is, is een weg!!! We helpen jullie graag op weg.

Plaats:
Culemborg

Opdrachtgever:
Familie Smits

Werkzaamheden:
Woningbouw