Reehof Culemborg

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.

Ramses Shaffy zong er over en drukte ons op het hart dat we ooit samen zouden komen. In Reehof komt iedereen samen. Meestal met een lach en soms ook met een traan. Waar het leven wordt gevierd, maar ook naar elkaar wordt omgekeken. Vaspro was niet alleen initiatiefnemer van deze unieke gebiedsontwikkeling, maar ook de spin in ’t web bij de ontwikkeling en realisatie.

De mallemolen van het leven

Reehof staat symbool voor het leven. De Smartwoningen zijn ideaal voor starters. Bomvol verwachtingen en enthousiast op weg naar een eerste grote stap in de vorm van een eigen huis. Een plek om te beginnen met bouwen aan een mooie toekomst.

Voor hen die één of meerdere stappen verder zijn bieden de levensloopbestendige Smartwoningen uitkomst. In deze woningen zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond aanwezig en daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld senioren of gezinnen met een zorgbehoevend gezinslid.

En tot slot de hospice: wanneer het einde nadert en je nog één keer tevreden terugkijkt. De laatste dagen, weken of maanden kan men in Hospice Nocturne verblijven om zo lang mogelijk van de laatste momenten te genieten.

Met de levensloopbestendige Smartwoning zetten we met Vaspro binnen het Smartteam opnieuw een levensloopbestendig concept van wonen (en zorg) in de markt.

www.smartwoningen-reehof.nl

Plaats:
Culemborg

Opdrachtgever:
Timpaan

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling
Woningbouw
Zorghuisvesting
Conceptontwikkeling