Rive Studio’s & Apartments

De gemeente Capelle aan den IJssel ziet kansen om het bedrijventerrein Rivium de komende jaren om te bouwen naar een gebied waar wonen, werken, ontspannen en ontmoeten samen gaan. Rive Studio’s & Apartments, een initiatief van Waterford Investments, werkt als een vliegwiel binnen de ambities van het nieuwe Rivium.

In opdracht van Waterford Investments B.V. werkt Vaspro, samen met een team van specialisten, aan de gebied- en gebouwtransformatie(s) van het nieuw Rivium. In nauwe samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel werken we aan een transformatie van het bedrijventerrein naar een gebied waar wonen, werken, ontmoeten en ontspannen samen gaan.

Onder de vlag van Rive Studio’s & Apartments transformeren we leegstaande bedrijven, als vliegwiel voor de gehele gebiedstransformatie van het Rivium, naar wonen. Aangevuld met de nodige voorzieningen.

De Gemeente Capelle aan den IJssel gaat er voor zorgen dat het gebied zowel met de fiets, het OV, de auto en voor voetgangers goed bereikbaar en toegankelijk wordt.

De levendigheid zal worden gebracht door nieuwe ondernemers. Zij krijgen in de plinten van de gebouwen de mogelijkheid voorzieningen te creëren zoals een wasserette, kleinschalige horeca, flexplekken en een supermarkt. Hierdoor creëer je samen een omgeving waar men elkaar ontmoet. Kortom, Het Rivium wordt de perfecte woonlocatie voor mensen die dichtbij Rotterdam willen wonen, maar toch een stukje luxe en een prettige woonomgeving zoeken.

Plaats:
Capelle aan den IJssel

Opdrachtgever:
Waterford Investments B.V.

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling
Jongerenhuisvesting
Transformatie
Woningbouw