Rozenbuurt

Er zijn van die plekjes waar wonen eindeloos genieten wordt. Rozenbuurt is daar een mooi voorbeeld van. Op een dorpse locatie in het oude dorpshart van Zwaag, worden nu al de eerste zaadjes geplant van een gezellige woonwijk voor iedereen, met volop ruimte om te wonen, te leven en te beleven.

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, halfvrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren.

Vaspro heeft, op verzoek van Timpaan en Scholtens Projecten, kort deelgenomen aan het projectteam om de gebiedsontwikkeling de nodige extra energie te geven. Waarna er door het team grote stappen zijn gezet om tot start verkoop te komen van deze unieke opgave in Zwaag.

Plaats:
Zwaag

Opdrachtgever:
Timpaan

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling