RT5

Als ontwikkelende belegger op de woningmarkt staat Zuiver Vastgoed voor helderheid, duurzaamheid en resultaat. Ruim 5 jaar ontwikkelt Zuiver Vastgoed Groep landelijk nieuwbouw- en transformatieprojecten voor de eigen beleggingsportefeuille én voor de (woning)markt.

Vaspro heeft gewerkt als gedelegeerd ontwikkelaar, in opdracht van Zuiver Vastgoed, aan de eerste fase van ontwikkeling van Toren 5, Randstad 21-77 te Almere.

In opdracht van Zuiver Vastgoed Groep heeft Vaspro gewerkt, samen met een team van specialisten, aan de eerste fase van ontwikkeling van Toren 5, binnen de gebied- en gebouwtransformatie van Randstad te Almere. In nauwe samenwerking met de gemeente Almere is gewerkt aan een transformatie van de entree van Almere aan de Landdrostdreef en Randstaddreef.

Onder de vlag van Randstad 21-77 B.V. was Vaspro, als gedelegeerd ontwikkelaar, de kartrekker van de plannen voor een woontoren van 70 m1. Het te ontwikkelen programma van 20.000 m² BVO bestaat uit ca. 16.200 m² BVO vrije sector woningen, ca. 700 m² BVO commercieel en ca. 3.100 m² BVO bovengronds parkeren.

Samen met Bureau Lap is de stedenbouwkundige opzet, beeldkwaliteit en inpassing in de openbare ruimte tot stand gekomen.  Geurst & Schulze architecten is geselecteerd als architect. Beelden op deze site zijn een eerste impressie van het architectenbureau gepresenteerd bij de architectenselectie.

Met de opmaak naar de nodige contractstukken met de gemeente Almere en het opstarten van de te doorlopen procedures om te komen tot de nodige vergunningen heeft Vaspro haar werkzaamheden overgedragen aan een team van ervaren collega’s werkzaam binnen Zuiver Vastgoed.

Plaats:
Almere

Opdrachtgever:
Zuiver Vastgoed BV

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling
Transformatie
Woningbouw