Wonium Kwartier

CPO Wonium Kwartier, met leden geboren en getogen in Culemborg wilen in samenwerking met de gemeente Culemborg een woonplek of woonplekken creƫren voor starters.

Vaspro heeft Wonium Kwartier op weg geholpen met het rond maken van de intentieovereenkomst met Kleurrijk Wonen en de gemeente Culemborg, het samenstellen van een ontwerpteam om het programma van de CPO in te passen op de Riebeecklocatie en het verkrijgen van de nodige subsidie bij de provincie Gelderland.

Eensgezind betekent in het latijn Omnium. Wonen + Ominum maakt Wonium. Kwartier betekent ook wel Behuizing, wat weer een mooie toevoeging is op het algehele concept. Zo komen we tot Wonium Kwartier. Een eensgezind project, gezamenlijk de opdrachtgever, samen als toekomstige bewoners.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Samenbouwen aan je eigen nieuwbouwproject, eensgezind geloven in dit concept. Gezamenlijk de opdrachtgever zijn, iets waar je trots op kan zijn en met plezier aan kan werken. Een prachtig initiatief van 4 jonge starters op de woningmarkt, geboren en getogen in Culemborg.

Vaspro is dan trots dat ze een belangrijke bijdrage heeft mogen leveren om de CPO een heel eind op weg te helpen. Met zicht op een mooie locatie in Culemborg, met de samenwerking met Kleurrijk Wonen en de gemeente Culemborg, met het samenstellen van het ontwerpteam, met Bureau Lap en USE Architects, met de intentieovereenkomst met de gemeente en, belangrijk voor het vervolg, met het verkrijgen van de nodige subsidie van de provincie Gelderland.

Voor meer informatie zie ook: woniumkwartier.nl

Plaats:
Culemborg

Opdrachtgever:
Wonium Kwartier

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling
Woningbouw