Skip to main content
Nieuws

Reehof Culemborg: bijzonder project met (levensloopbestendige) Smartwoningen en hospice

13-07-2022december 7th, 2022No Comments
Reehof

In de wijk Parijsch in Culemborg komen in nieuwbouwproject Reehof 16 Smartwoningen, 4 levensloopbestendige Smartwoningen en een hospice.

Door efficiënt om te gaan met beschikbare ruimte zijn de Smartwoningen een aantrekkelijke manier van wonen. Na eerdere succesvolle lanceringen door heel Nederland komt het concept van Smartwoningen nu naar Culemborg, dankzij een samenwerking van CV Parijsch, Vastbouw, Timpaan en de Gemeente Culemborg.

Partijen samengebracht door Vaspro Bouwmanagement, als gedelegeerd ontwikkelaar binnen het Smartteam bij de ontwikkeling van de Smartwoningen en als kartrekker binnen de bouwcommissie voor de nieuwe hospice in Culemborg.

Reehof staat symbool voor het leven.

De Smartwoningen zijn ideaal voor starters. Bomvol verwachtingen en enthousiast op weg naar een eerste grote stap in de vorm van een eigen huis. Een plek om te beginnen met bouwen aan een mooie toekomst. Voor hen die één of meerdere stappen verder zijn bieden de levensloopbestendige Smartwoningen uitkomst. In deze woningen zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond aanwezig en daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld senioren of gezinnen met een zorgbehoevend gezinslid.

En tot slot de hospice: wanneer het einde nadert en je nog één keer tevreden terugkijkt. De laatste dagen, weken of maanden kan men in Hospice Nocturne verblijven om zo lang mogelijk van de laatste momenten te genieten.