Skip to main content
Nieuws

Start bouw fase 2 project Nieuw Waard te Heerhugowaard

05-07-2017december 12th, 2017No Comments
Start bouw fase 2 project Nieuw Waard te Heerhugowaard

Op 4 juli is door wethouder de heer G.E. Oude Kotte een officiële paal geslagen voor fase 2 van het project Nieuw Waard te Heerhugowaard van ontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout. Het project bestaat uit 96 onderhoudsarme en energiezuinige woningen verdeeld over 3 fasen omsloten door water met eilandjes en een prachtige parkstrook. De architectuur is hedendaags met historiserende elementen. In fase 2 worden twintig woningen gerealiseerd door Scholtens Bouw uit Wognum. 

In november is gestart met de bouw van de woningen uit fase 1. Deze woningen worden in het vierde kwartaal dit jaar opgeleverd.

Alle woningen in fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht. De derde fase bestaande uit 35 woningen zal naar verwachting eind 2017 in verkoop gaan.

Het project bevat in totaal 24 drie-onder-één-kapwoningen, 4 semibungalows, 40 halfvrijstaande woningen, 6 vrijstaande woningen en 22 Timpaan Verandawoningen. De meeste woningen hebben standaard een garage.

Nadere informatie over de koopwoningen is te verkrijgen bij de makelaars van het project te weten Kuyper & Blom te Heiloo en Vlieg te Heerhugowaard en op www.nieuwwaard.nl.