Skip to main content
Nieuws

Start verkoop De Linde III

09-09-2021december 7th, 2022No Comments

Zuiderloo is een ruim opgezette nieuwbouwwijk omsloten door bestaande bouw met een gevarieerd straatbeeld. Een prachtige wijk krijgt vorm. Hier ontstaat een kindvriendelijke, duurzame, groene wijk met het strand en de duinen heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wonen. Het nieuwe plandeel “De Linde III” sluit hier prachtig bij aan.

Dorps wonen in een groene setting

“De Linde III” telt 1 villa, 18 eengezinswoningen en 10 Smartwoningen. Gesitueerd aan de hoek Vennewatersweg en Haagbeuk, de zuidkant van Zuiderloo. Het karakter van dit nieuwe plandeel valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Het geliefde ‘wonen in een buurtje’ kan hier prima aarden. De villa, 18 eengezinswoningen, 10 Smartwoningen krijgen door de verschillende blokken een ruimtelijke opzet. Gecombineerd met een strakke, moderne architectuur met speelse variatie in vorm en kleur. Dit afgewisseld met diverse typen tuinen en openbaar groen en bomen. Goed voor een gemoedelijk sfeer, waar je je snel thuis voelt.

Informatie zoals impressies van de woningen en het interieur, ingerichte plattegronden en de v.o.n.-prijzen op de nieuwe website: https://www.zuiderloo-delinde3.nl/