Skip to main content
Nieuws

Timpaan en BAM Wonen starten bouw Nieuw Weideveld fase 3

07-03-2018augustus 3rd, 2018No Comments

Wethouder Jan Leendert van den Heuvel van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft op dinsdag 6 maart de officiële handeling verricht voor de startbouw van de 36 gasloze en bijna-energieneutrale koopwoningen uit fase 3 van Nieuw Weideveld te Bodegraven. In december 2017 is al gestart met het heiwerk van de woningen en naar verwachting worden alle woningen van fase 3 eind 2018 opgeleverd.

Na de officiële handeling, het plaatsen van een vloerelement van één van de woningen, werden de kopers ontvangen in een tent op de bouwlocatie waar korte toespraken werden gehouden door wethouder Van den Heuvel, Martijn van der Knaap, directeur BAM Wonen, en Ingeborg de Jong, algemeen directeur van Timpaan. Na de toespraken werd gezamenlijk  het glas geheven op een voorspoedige bouw en konden de kopers kennis met elkaar maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Nieuw Weideveld is een ontwikkeling van Timpaan uit Rijsenhout. Timpaan is een maatschappelijke vastgoed- en gebiedsontwikkelaar. De woningbehoefte in West- en Midden-Nederland is groot, zowel onder starters, gezinnen, kleine huishoudens, ouderen als zorgbehoevenden. Timpaan voldoet met haar ontwikkelingen aan deze behoefte. Het project wordt gerealiseerd door BAM Wonen. De woningen komen uit de BAM Wooncollectie. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zet BAM Wonen de toon in de wereld van wonen. Dankzij hun kennis, schaal en integrale aanpak maken zij aangenamer wonen toegankelijk voor iedereen.

Fase 2 van Nieuw Weideveld, waarvan de bouw in september van vorig jaar is gestart, wordt naar verwachting na de zomer van 2018 opgeleverd.