Skip to main content
Nieuws

Timpaan, Vastbouw en gemeente Aalsmeer vieren oplevering betaalbare Smartwoningen Aalsmeer

28-03-2022december 7th, 2022No Comments

Op 28 maart is de oplevering van de 24 Smartwoningen in Aalsmeer gevierd. Wethouder Robert van Rijn van de gemeente Aalsmeer, Ingeborg de Jong (directeur Timpaan) en Ernest Melssen (Vastbouw) overhandigden de symbolische eerste sleutel aan een van de kopers.

Het project bestaat uit 24 betaalbare Smartwoningen, die ontwikkeld zijn voor de groeiende groep een- en tweepersoonshuishoudens, zoals starters en singles. Met prijzen vanaf € 199.950,- vrij op naam kon de verkoop rekenen op grote belangstelling. Voor de 24 woningen hadden ruim 700 kandidaten zich ingeschreven. Inwoners van Aalsmeer kregen voorrang bij de toewijzing. Zo wordt voorzien in passende woningen voor de gemeente.

Wethouder van Rijn: “Voor gemeente Aalsmeer is dit een prachtig voorbeeld van waar wij graag meer van willen. In driekwart jaar zijn hier door Timpaan en Vastbouw 24 woningen gerealiseerd voor jonge mensen uit Aalsmeer en Kudelstaart. Zij krijgen nu de kans om hier een belangrijke stap te zetten op de woningmarkt, in een duurzame woning. Ik wens alle nieuwe bewoners een hele mooie toekomst in hun nieuwe huis.”

Smartwoning
De rug-aan-rugwoningen zijn circa 68 m2 GBO groot en hebben een ruime woonkamer met open keuken en één slaapkamer. De woningen zijn een eigen concept van Timpaan, dat eerder is gerealiseerd in Ursem en De Kwakel. Vastbouw is de vaste bouwpartner van de Smartwoning. Zo waarborgen we de kwaliteit van de woning.

Binnen het Smartteam trekt Vaspro, in opdracht van Timpaan, de kar met de (product)ontwikkeling en realisatie van zoveel mogelijk Smartwoningen.

Kijk voor meer informatie over het concept op www.smartwoningen.nl