Skip to main content
Nieuws

Verkoop gestart van “de Bloemaert”

08-04-2021december 7th, 2022No Comments

De verkoop van de 10 eengezinswoningen en 6 appartementen is gestart! Inschrijven kan tot 19 april 9.00 uur. Kijk op www.debloemaert.nl.

De Bloemaert is prachtig wonen op een steenworp van het centrum van Alkmaar. Tegenover de historische Geestmolen, dicht bij de stad, maar ook in het groen worden de tien ruime eengezinswoningen gerealiseerd, samen met zes appartementen.

De tien eengezinswoningen hebben drie volwaardige woonlagen, waar ruimte is voor vier tot zelfs vijf slaapkamers. In de achtertuin kun je al je spullen kwijt in de berging en er zijn een tot twee parkeerplekken per woning. Volop mogelijkheden voor een mooie thuiswerkplek en genoeg ruimte voor je gezin, maar eigenlijk net iets meer… Iedereen kan blijven slapen – als je dat wilt natuurlijk.

Ook in een van de zes toegankelijke appartementen zul je je thuis voelen. Met een inpandig terras of balkon heb je een buitenruimte helemaal voor jezelf. Van hieruit kijk je uit op de Geestmolen en de Hoevervaart, waar in de zomer bootjes langsvaren. Perfect voor starters, senioren en iedereen die in deze mooie omgeving wil wonen.

Vaspro heeft deze 16 unieke woningen mogen ontwikkelen en vormgeven in opdracht van VOF Horizon.