Skip to main content
Nieuws

Wethouder Oude Kotte reikt eerste sleutel Nieuw Waard Heerhugowaard uit

01-12-2017december 12th, 2017No Comments
Wethouder Oude Kotte reikt eerste sleutel Nieuw Waard Heerhugowaard uit

Op 30 november vond de eerste officiële sleuteluitreiking plaats van nieuwbouwproject Nieuw Waard te Heerhugowaard. Het project is een ontwikkeling van Timpaan uit Rijsenhout, de realisatie is in handen van Scholtens Bouw uit Wognum en AW Groep uit Lisse.

De aanstaande bewoners van bouwnummer 17, de familie Hoff-Laan, hebben de eerste sleutel in ontvangst mogen nemen van wethouder Gido Oude Kotte van de gemeente Heerhugowaard. Na deze officiële handeling is de woning door Scholtens opgeleverd aan de kopers. Wethouder Oude Kotte prees het nieuwbouwproject: “Het wordt een van de mooiste wijken van Heerhugowaard.”

Nieuw Waard bestaat uit 98 woningen die in 3 fases in de verkoop zijn en worden gebracht. De eerste fase, waarvan de bouw is gestart in december 2016, wordt nu opgeleverd. De bouw van de tweede fase is gestart in juli van dit jaar en vordert gestaag. De oplevering van de eerste woningen van de tweede fase vindt naar verwachting plaats in het derde kwartaal van 2018.

De woningen in fase 1 en 2 zijn allen verkocht. De derde fase gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 in verkoop. In deze laatste fase worden nog 37 extra duurzame woningen in de verkoop gebracht voor diverse doelgroepen. Op de website www.nieuwwaard.nl vindt u meer informatie.