Zuiderloo – Middenduin

Middenduin, een markant gebouw met daarin 11 huurappartementen. Middenduin neemt binnen de gebiedsontwikkeling Zuiderloo een bijzondere positie in. Zowel op architectonisch als landschappelijk niveau onderscheidt het zich van de overige deelgebieden.

Vaspro heeft als gedelegeerd ontwikkelaar, in opdracht van Timpaan, nauw samengewerkt met Vastbouw, AW Vessies, LKSVDD, HB Adviesbureau en EversPartners om in een bouwteam te komen tot de realisatie van Middenduin in Heiloo.

Het appartementengebouw bestaat uit 11 appartementen met een woonoppervlakte variƫrend van circa 75 tot 85 m2. De appartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Op de begane grond zijn bergingen gerealiseerd. De bewoners kunnen parkeren in een groene parkeerkoffer aan de overkant van de Haagbeuk. Hierdoor blijft er veel ruimte over voor groen rondom het appartementengebouw, wat zorgt voor een rustige woonbeleving.

De entree van het complex ligt aan de Haagbeuk en is gericht op de met groene hagen omgeven parkeerkoffer. De entree wordt geaccentueerd door een luifel. De bergingen liggen onmiddellijk naast de entree op de begane grond.

Het Woonfonds van Timpaan verhuurt de 11 appartementen.

Plaats:
Heiloo

Opdrachtgever:
Timpaan

Werkzaamheden:
Gebiedsontwikkeling
Woningbouw